Friday, 2024-03-29, 1:10 AM
Home Sign Up RSS
Welcome, Guest
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Разни » Книги » Тайните проекти (Директен линк) Автор: Емилия Манолова
Тайните проекти (Директен линк) Автор: Емилия Манолова
FreedomDate: Saturday, 2015-09-26, 1:21 AM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Нека помислим за миг....
Защо въпреки постоянно нарастващия бюджет за космически изследвания от толкова години вече не се открива нищо? Защо скромния данъкоплатец вече над 20 години гледа все едни и същи фотографии от Марс и Луната? Защо все по-често се срещат твърдения, че и на двете планети има живот и кипи усилена дейност, но информацията за това се прикрива - по поръчение на тайното правителство на Земята ли?
Какво е предназначението на медиите - да информират, или да дезинформират? Не звучи ли малко несериозно идеята, че човечеството е единствената разумна цивилизация във вселената при положение, че броят на планетите в нея е толкова голям? Лекарствената индустрия наистина ли съществува за да помага да болните хора да се излекуват, или за да ги поддържа непрекъснато болни? Ако всички хора можеха да се излекуват, тази индустрия би ли имала интерес от това? А възможно ли е (в случай, че се стремиш да спечелиш повече пари), да е по-изгодно да си създаваш и разпространяваш и болестите и лекарствата за тях, вместо да се надяваш да се появят отнякъде и после да харчиш толкова много средства, за да откриваш тепърва лекарствата за лечението им? Защо съвременната медицина, с всичките си "революционни" постижения, продължава да лекува симптомите, вместо причините за болестта?
За къде непрекъснато бързаме и какво постигнахме с това? Какво си мислят децата ни, когато гледат по вестници, улични реклами и телевизията снимки, които съвсем доскоро бихме определили като порнографски?
Много въпроси възникват, ако започнем да се замисляме - и ако не бяхме непрекъснато толкова забързани, или травмирани, или заробени, щяхме отдавна да започнем да си ги задаваме, а на много от тях може би вече щяхме да сме намерили и отговор.

Изтегли от този линк :

https://www.facebook.com/downloa....%D0%BF% D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8.pdf
 
Forum » Разни » Книги » Тайните проекти (Директен линк) Автор: Емилия Манолова
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: