Tuesday, 2019-05-21, 1:35 AM
Home Sign Up RSS
Welcome, Guest
Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 39
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Log In

Search
Calendar
«  May 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Hab – Bas – Ssi


Кои в същност са Абисинците?
2.
Народът на Hab–bissinia живее в Сименските планини, които се намират в северната част на Етиопия. Част от територията на Велика HABISINIA, която включва (Еритрея, Судан и Сомалия), там от където извира Синият Нил.Повече от 8 000 години обитават пещерите в тази област, отглеждат животни и придобиват храната си в близките села, не притежават съкровища и не се стремят към лукс. Целта и смисъла на живота им е да разберат и приложат мъдростта и знанието, което те самите са развили.
Духовните водачи Hab – Bas – Ssi, казват, че са пазители на знание дадено им от жителите на Сириус (също както Африканския народ на догоните в Мали).
В училищата за придобиване на познание - Hab y Ssinia,
разположени в пещерите на етиопските планини, може да се видят многобройни гравюри върху камък. Послания от древните духовни учители за времената в които живеем сега.
Част от тази информация, стига до нас благодарение на група от хора от Севиля през 2001 г.,които 4 години са живели и получавали безплатно знанията на народа Хабасис и по специално на Pedro де ла Serna, Маrgarita Tuya и учителката Habasis MAERIAEN HAN-AMEC.

3.
"Боговете не съществуват, те просто са властни същества, дошли от далечни светове, извън земята, познаването на тези факти и тяхната намеса в еволюцията на човека, ни освобождават от страха, който ни прави техни слуги ." (Платон)
В училищата за знанието, Hab – Baa – Ssi се казва:
Въпреки че съдбата на хората е в ръцете на боговете, човекът е този, който има в себе си, целият капацитет (заложен от боговете), за да постигне пълнота и цялостност. В краят на еволюцията си човекът ще живее по интелигентен начин, няма да има никакви болки или болести, няма да остарява, ще има положителен и уравновесен ум.Върху петрограмите намиращи се в пещерите е съхранена информация за събития от преди 170 000 години.
Така е разказана древна история на планетата Земя:
"Дойде до земята една ледена кометата. Имаше форма на космически кораб, а в нея имаше хора от звездата Aldebarán от Телец. Така пристигна HAGA и неговият народ Oki, те бяха същества от енергия. Останаха на земята и живяха дълго време тук. Те направиха контакт с ЕА, майката Земя и постигнаха споразумение с нея да създадат нова обща раса от хора. Така се роди първото същество с физическо тяло, енергийна същност и ум в себе си. Наречени физическо тяло, енергийно тяло и умствено тяло. Създадени бяха различни форми (форми на прасета, маймуни, хуманоиди и други форми като животни във водите).5.
" Дойдоха от Орион един народ от духове на войници и завоеватели. Дойдоха и видяха, че земята няма жители и решиха да я завземат за своя полза, но когато видяха съществата от светлина, в тяхно лице не видяха съперници, просто решиха да ги игнорират. Така дойдоха многочислени армии с голяма сила и мощност, но те всички бяха енергия, а другите бяха като радиация, които влизаха в мозъка на всички живи същества и предизвикваха лошо функциониране.
6.
Дойде след това друг народ, които се противопоставяха на влиянията и наплива на Орион и в същото време претендираха за нови територии. Това бяха душите от Плеядите.
"Между двата народа възникна една Голяма война. Тези от Орион победиха Плеядинците и останаха като господари на земята. От където минаваха унищожаваха целият живот, за да си угодят".


7.
Абисинците, признават, че ние сме продукт от генетични манипулации, извършвани от три извънземна
народи в миналото:
Дошлите от Орион, Урош, ръководени от главнокомандващ наречен " ЕЛ".
Друг народ дошъл от Плеядите, наречен народа на Атлас, командвани "Аmmon".
И трети, най-старите дошли от Aldebarán, от съзвездието Телец, един народ наречен Oki с водач,
наречен "Хага”.
Всички те модифицирали една раса на земята , наречена "децата на светлината” – един народ произлязъл от "ЕА", майката на живота.8.

Урош хората, които дошли от Орион, манипулирали генетично мозъците на някои животни, които приличали на човека. Тези животни били многобройни и населявали равнините места в близост до реки и морета. Извънземните посетители имплантирали в мозъка на тези животни един допълнителен отдел (ляв лоб) до хипофизата, поставили семената на собствените си деца, наречени духовете от Орион.
Това са извънземни паразити, които водят хората към насилие, правят ги агресивни, с желание да контролират. Водени от логика, страх и болка, те са били същества с високи енергийни вибрации (Beta).
9.
В какво се състоеше манипулацията?
Ammon, главнокомандващ на народа идващ от Плеядите, заповядва на хората си да направи същото, което тези от Orión били направили преди тях. Поставили друг допълнителен отдел в мозъците на човекоподобните животни. (десен лоб) до Епифизата или Пинеалната жлеза. Присадили семената на децата си наречени душите на Плеядите.
Намерението им е било да се забави функционирането на мозъка на живите същества, с положителни мисли, получени върху основата на медитацията, молитвата, наблюдаването, което позволява и улеснява мозъка да генерира вибрация (Тета), която го храни. Тази енергия дарява на другите възприятието за мир и спокойствие. По принцип благоприятства живота на хората, компенсира ускорената дейност на духовете от Орион.


10.

На изображение е показано приблизителната позиция , мястото на всеки един от дяловете, които имаме във вътрешността на мозъка, Духа и Душата.
Духът се храни от енергията, която идва от Хипофизата и има същата вибрация като логическият ум, между 7 и 40 Херца. Душата, се храни от енергията, която идва от Пинеалната жлеза или Епифизата и която има същата въбрация на интуицията между 0,4 и 4 херца.
И двете имат генетичен произход, от раждането на мъжа или жената се предава по генетичен път от на родителите, т.е. от спермата на баща се предава Духът, а майката осигурява чрез яйцеклетката си Душата.
11.
Построили три лаборатории на различни места на земята, всички със специални условия, защото хората от Орион са водни същества и живеели в морето, в устията на големите реки, които очевидно е доставяли необходимите за процеса хранителни вещества.
Жълтата река (Китай), река Мисисипи (Северна Америка) и устието на Тигър и Ефрат (Иран - Ирак).
Лабораториите имали два отдела, един воден (за експерименти с морски животни).


Друг земен, за експерименти със сухоземни животни.
Тези експерименти продължили много години. Извънземните посетители използвали своите собствени гени и възпроизвели форми на живот.12.
Абисинците разбират и така ни го доказват, че днешният човек, физически е не повече от смесица на различни видове тела и органи.Те казват, че в миналото, доминиращата форма на живот върху планетата ЕА - майката земя, е нейната форма на разум (умствена тялото на децата на светлината).
Децата на светлина, имали сферична форма на енергия която излъчвали (аура).
 


13.
Кои са съществата от светлина?
В началото на времето, върху земята живееха само така наречените Същества от Светлина. На цялата земя царяло хармония и ред, тъй като от самата планета произтичала енергия, необходима за поддържане на живота. Но това било прекъснато след пристигането на една ледена комета, която въвела различна енергия. Тази енергия с различна вибрация се сляла с оригиналната енергия на планета и направила невъзможен живота на съществата от светлина, които обитавали земята до тогава. Те потърсили убежище в така наречените градове от кристал, във вътрешността на земята. Така повърхността на земята била завладяна от така наречените енергийни тела, или децата на Oki, които дошли от Aldebarán – съзвездието Телец, техен водач бил Хага.


14.
Абисинците обясняват, че човека освен допълнителните присадки от чуждоземните паразити (духовете на Орион) и душите от Плеядите, притежава и тяло от енергия, това е енергията, чиито вибрации са алфа и е защитенo от физическото тяло.
Енергийното тяло се намира в рамките на физическото тяло, предимно в лимфната система. Центъра му за контрол, където се намира способността за взимане на решения се намира в така нареченото Мазолесто тяло (corpus callosum ) или ризома. Това тяло има четири страни. Една от тях контролира аурата или излъчването идващо от енергийното тяло. Втората страна управлява жизненоважни органи (тимус и панкреас). Третата страна контролира предните дялове на мозъка -левият лоб, който е свързан с логиката и духовете от Орион, и десният лоб, свързан с интуицията и душите от Плеядите.


15.
Само в равновесието между тези три страни на мазолестото тяло, енергийното тяло ще може да вземе контролa в четвъртата страна. Тя е частта, която установява връзка със светлинната същност, наречена ум и в нея се намира една жлеза, наречена SHAR или цветна заради формата си на чашка с осем венчелистчета.
Светлинно тяло или ум, е оригиналният жител на Земята и се намира във всички живи същества . Във всички, които имат набор от специализирани клетки способни да мислят. Специално в случаят с хората, то се намира в една част от мозъка, наречена жлеза Shar, или Floral.
Резюме: Една от четирите части на Callosum корпус, koeto свързва двете мозъчни полукълба съдържа (енергийно) жлезата Shar, или Floral.
Светлинната същност или менталното тяло работи с енергия, съдържаща вибрации, наречени Делта. То не манифестира себе си освен при високо еволюиралите хора, които са преминали през фазата на развитие на интуиция или женска част, и които след това са преминали през вътрешният баланс (между логика и интуиция), така нареченият Аз и накрая работят за събуждане на вътрешната светлината,наречена Висш Аз.
Когато е постигнато пробуждането на Светлинната Същност или Висшият Аз и вътрешната хармония, тогава може да се каже, че това е наистина Човешко Същество. Защото живее в равновесие с трите си тела – физическото, енергийното и умственото и контролира влиянията на двата вътрешни паразита присадени,от Духовете на Орион и Душите на Плеядите.


16.
ЕА, майката на живота, иска да се изчистим от тези нашественици. Ние трябва да извършим процеса на идентификация на нашата генетика, да се събудим и да разберем, че един ден ние сме били енергийни същества.След това при първата си еволюция, за да населим на планетата сме били растения. След дълго развитие сме били животни. Когато сме били растения и животни, пристигнали извънземните нашественици и се опитали да променят хода на нашата еволюцията.
В близкото бъдеще ще пристигнат при нас енергии и вибрации идващи от далечният космос, на които майката земята ще реагира като измени собствените си вибрации и точно те ще ни помогнат да се изчистим от извънземните паразити, които са вътре в нас ,за да се върнем към естествения си път на еволюцията.


17.
• Следващата стъпка е много проста – от животно-човеци да станем истински човешки същества, т.е. тези, които с помощта на ума си, да преодоляват законите на материята и физическия свят. Тези нови хора ще станат част от една нова раса, която ще живее и черпи директно от източника. Това в нито един момент няма да доведе до конфликт между хората и означава,че те ще преминат от солидни тела в енергийни по собствено желание.
Да се знае, че само големите учители на човечеството са го постигали временно, с големи усилия и с помощта на други лица, които са били с тях по това време. Обаче, този който ще дойде няма да има нужда от никого и ще покаже на другите пътя, по който да го постигнат. Ще бъде един голям учител и в същото време истински брат.
18.
От предсказанията на Абисинците
Предсказания Habasis: … "Хората ще владеят земята посредством войната и икономика, но те самите ще бъдат завладени отвътре от гордост и суета, ще имат различни форми на правителствата, но това в същността си ще е същото;" Някои ще кажа, че е демокрация или власт на хората, но тя ще бъде манипулирана от по-амбициозните. Другите ще бъдат подобни, с царе и влиятелни фамилии. Факт ще е,че няколко човека ще имат непосредственото управление на мнозинството и това, някои ще го наричат свобода. Те ще разработят ужасни оръжия, които ще изпробват върху хората, но ще ги пазят в тайна, защото те искат да владеят планетата, въпреки че са опасни, не са толкова умни, защото ги води злото, гордостта и суетата.
Планетата ще страда в мълчание много дълго и от техните усти на моменти ще излиза огън, който ще бъде тяхната храна.Но ще дойде ден,в който цялата планета ще затрепери, защото ще промени магнитната си ос.Въпреки, че това не е било предвидено да е така скоро, с дейноста си хората ще го предизвикат. Ще дойдат бури с голяма разрушителна мощност и всичко, което не е устойчиво ще бъде разрушено. Няма да останат посевите , няма да има питейна вода, няма да остане енергия. Тези, които живеят близо до големите води, да бъдат внимателни.
19.
"Вие ще трябва да се изправите срещу злото,да го премахнете от вътрешността на човеците, от животните, от растенията, от въздуха, от водата и земята. Да го отпратите към Орион и неговите деца, духовете родени във вътрешността на мъжете и жените. Същото да направите с Душите от Плеядите -да не се раждат повече".Така, че човешката раса ще избликне отново от забвение, защото това е невежеството, най-голямото зло, от което страдаме.
Този, който идва ще покаже си силата си за всички онези, които имат капацитет да разберат какво се случва .Онези, които не могат да разберат само ще го познаят като едно специално същество, което се занимава с доброто на другите, дарява здраве и премахва злото там където е. Самият той ще трябва да има своя собствена еволюция, защото той ще бъде първият от една раса , първият който ще направи следващата стъпка и ще помогне на останалите, които искат и са готови да познаят величието, което сме, почитта и простотата". Ние сме само семена, малко същество с голяма сила и ще стане ясно на всички, сме Същества от светлина.