Thursday, 2018-12-13, 5:38 AM
Home Sign Up RSS
Welcome, Guest
Site menu
Section categories
Our poll
Rate my site
Total of answers: 39
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Log In

Search
Home » Files » Пробуждане » Вече се Пробуждаме!

Долорес Кенън - Нова Земя, Прехода 2012
2012-06-17, 0:27 AM
Долорес Кенън е пионер хипнотерапевт и регресионист. От 40 години използва хипнотичната регресия в минали животи в своята работа. По време на работа с клиенти тя достига до изключителна информация - свързана с истинската история на човечеството, изгубените цивилизации, извънземните раси и изгубеното познание на планетата Земя. В това интервю с Лилу Мейс тя споделя повече за своя метод на работа и разкритията си по много вълнуващи теми:

                                  Пробуждането и промяната, как да я осъществимУчителят Петър Дънов наистина е бил много напред за времето, в което е живял. Много съвременни автори с изследванията и работата си всъщност доказват, че Учителя още тогава е опитал да ни предаде същото това вечно познание, но едва ли някой от неговите съвременници ученици наистина е разбирал в дълбочина думите му. Такива Учители се раждат един път!

Разгърнах една книга с извадки от беседи на Петър Дънов за здравето и новото учение - толкова общи неща открих с това, за което говори Долорес Кенън, че чак сега разбрах колко напред е бил Дънов в прозренията си.

Category: Вече се Пробуждаме! | Added by: Freedom
Views: 211 | Downloads: 0 | Comments: 3 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: