Thursday, 2018-12-13, 4:46 AM
Home Sign Up RSS
Welcome, Guest
Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 39
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Log In

Search
Home » Files » Извънземен Разум » Всяка Информация е в Полза

Факти и мистерии: Феноменът Царичина
2012-08-08, 2:41 PM


Епизод 2: "Феноменът Царичина"
Филмът разследва прекратената секретна операция на Генералния щаб на българската армия в село Царичина през 1990 г. Тогава екстрасенси и висши военни започват търсенето на тайнственото съкровище на цар Самуил. Скоро след началото на операцията става ясно, че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята. Тази информация е изпратена от извънземна цивилизация, с която екстрасенсът Елисавета Логинова поддържа телепатичен контакт.

Дали Царичина крие доказателството, че не сме сами във Вселената, или всичко е голяма измама на стойност над 16 милиона лева - зрителите на bTV могат да преценят сами с помощта на мненията на преките участници в операцията. Жителите на село Царичина, свидетели на разкопките, също споделят своите мнения.

Във "Феноменът Царичина" зрителите могат да чуят и признанието на висши военни, пожелали анонимност, че всички документи и предмети, свързани с операцията, са засекретени от Генералния щаб на българската армия и Министерството на отбраната.

Разследването на екипа на Борислав Лазаров по темата продължи повече от четири години.
Category: Всяка Информация е в Полза | Added by: Freedom
Views: 211 | Downloads: 0 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: